Kedvenc kempingjeink

Az olasz Adria egyik legszélesebb homokfövenye..

Camping Mare e Pineta - Lido di Spina... ahol a megálmodott tengerparti olasz nyaralás végre valóra válik.
a tengerpartra vezető út

Creative Content & Copyright: #egykisitalia    Szerző: Kinga Semperger Sommariva

A mediterrán fenyvesek, frissítő és mégis nyugalmas rejtekén, az olasz Adria legszélesebb homokos parti fövenyein található a 4 csillagos családi nyaralást nyújtó Mare e Pineta kemping. Ez a hatalmas zöld sziget, egy 35 hektáros csodásan gondozott, óriási park, ahol az olasz nyaralás, mint álom végre valóra válhat.

szuper széles partszakasz, napernyők, napágyak

. Azoknak, akik nemcsak a mesésen selymes tengerpartot szeretnék élvezni, de emellett aktív nyaralást képzeltek el maguknak, ez a nyaralóhely egy igazi olaszosan nagycsaládi kikapcsolódás számos tárházát nyújtja.

A fenyvese hűvös ölelésének nyugalmas árnyékában egy kávé mellett figyelhetjük, amint a gyerkőcök felfedezik és elfoglalják a medencevilágot, mely mellett akár családi strandröplabda versenyt is rendezhetünk, de a fiúk focizhatnak is, míg szörf oktatás, kenu iskola és íjászati élmények is várják az egész családot.

a parton mindig történik valami...

A mediterrán fenyvesek alatt megbújó, minden kényelmet kielégítő mobilházak teraszairól is részesei lehetünk ennek a kempingnek az éjjel-nappal remek programokat, kalandokat nyújtó életének.

a medencék igazi felfrissülést adnak a nyári melegben

Akik reggel a narancsosan felkelő nap fényében szeretnének a tengeri szellő reggeli frissítő fuvallataival versenyezni, azok számára professzionális futópálya is rendelkezésre áll.

A Tenger és a Fenyvesek ölelésében lévő kemping végtelen nyugalmat, kikapcsolódást, ugyanakkor számos aktivitást is kínál, kedves olasz mosoly, napsütötte arcok mellet, hiszen a szálláshely professzionális animátor csapata is hangos „Buongiorno”-val várja a család minden tagját a nyaralás alatt..

itt a kisebbekre is mindig gondolnak

Itt minden korosztályra való tekintettel, új nyári élményekkel tölti meg önfeledt kikapcsolódásra vágyó lelkünk.

Íjászat, kenuzás, a hullámokon lovagló szörfök vagány deszkái mellett akár a stranröplabdások délutáni játékát is figyelhetjük, s ha a napernyők kellemes árnyékában az aznapi Aperol-t fogyasztva kedvet kapnánk egy kis játékhoz, akkor ott a helyünk.

A piciket színes játékokkal teli pancsolóvilág varászolja el, míg a nagyok részére megannyi kreatív és aktív kikapcsolódás segíti majd feltornázni a jóleső adrenalint.

aperol spritz

 

 

Látnivalók

Lido di Spina egy kedves olasz kisváros, bájos hangulatban várja a nyaraló vendégeket. Napközben a maga igazán olaszos üdülővárosi hangulatában, remek kávézókkal, sétálóutcákkal, este pedig számos szórakozóhellyel, nyüzsgő terekkel, mesés halételekkel, pizzázó bárokkal és hangos olasz kereskedőktől hangulatos – üzletekkel csábítja el ez a kisváros a látogatókat.

A hosszas bézs homokpartjára oly büszke Spina színes arculata nap minden szakaszában más és más, így mindenképpen érdemes meglátogatni ezt az eklektikusan vonzó kisvárost, mely a történelem derekán etruszk fennhatóság alatt is állt, amikor is jelentős kikötőváros szerepét töltötte be.

Lido di Spina déli részén, védett övezetben található a Lago di Spina belső tó, valamint a Bellocchio természetvédelmi terület, amely mesés homokdűnék egybefüggő rendszere mellett, csodás vízi világot, szikes talajszerkezetet, és különleges vízi élőhelyet biztosít számos védett faj részére. Ezen a részen mesés fenyveseket, olajfákat és különleges növényeket találhatunk.

San Marino

Akik igazán exkluzív olasz városi hangulatra vágynak, meglátogathatják San Marino-t a világ legrégebbi piciny kis köztársaságát, mely a kempingtől mindössze 80 km-ra található. A kacskaringós utakon mesés kis hegyre érkezünk, ahonnan csodás kilátás nyílik és a San Marino-i köztársaság fehér falai kellő eleganciát és atmoszférát adnak, az itt eltöltött óráknak.

Elegáns éttermek, és mesés üzletek sora vár itt minket ebben a kis „városállamban”, ahol számos filmsztár, sportoló és híresség is megfordul nyaranta, s a szállodák előtt pedig Ferrarik és Lamborghini-k parkolnak. 

 

Premium mobilház - Camping Mare e Pinate - az Ön szállása a kempingben

Pogram ajánló:

A kempingtől egy rövid autóútra Mirabilandia vidámpark
 

 

 

Videó az élményparkról

 

 

Kemping Mare e Pinate címe:Viale delle Acacie, 67, 44029 Lido di Spina FE, Olaszország

COORDINATE GPS: N 44°39’21”050 – E 12°14’43”.200

Web.:http://www.campingmarepineta.it/

Galéria