Kedvenc kempingjeink

Jesolo Mare Camping Village - Lido di Jesolo - Ősfás környezet, mediterrán hangulat

Tengerillat, mediterrán hangulat és kellemes családi pihenés Jesolo lüktető szívéhez közel.
Jesolo Mare kemping - Lido di Jesolo

Creative Content & Copyright: #egykisitalia    Szerző: Kinga Semperger Sommariva

Jesolo homokfövenyeinek színes mindennapjai, a sirályok felhőtlen tánca az égen, egy lépésre található, a kemping nyüzsgő, de mégis családias világától. Hosszasan szaladgálhatunk s színes napernyők között, élvezhetjük a tenger frissítő hullámait és a naplemente fenséges színeit a parti homokon ölve.

a kemping starndjára egy hangulatos kis út vezet

A családi hangulatú, gyermekekkel is tökéletes nyaralóhely a nap minden szakaszában a partszakasz mellett, szintén megannyi élményt kínál minden korosztálynak. Szálláshelyünk helyszíne tökéletesen illeszkedik a mediterrán fövenyt tűzdelő zöld „szigetekhez”, a fenyvesek, erdők, növények változatosságához, és a kempinget körülölelő egyedülálló ősfás zöldterülethez, mely pihenésünket segíti ebben a kellemes környezetben.

 

Igényesen parkosított környezet - Kemping Jesolo Mare

Észak Olaszország öblei, városai, megannyi kellemes nyaralás emléke. Lido di Jesolo végtelen homokos partjai, évtizedek óta adnak helyszínt az igazi nagycsaládos nyaralásnak. Vonzáskörzetében számos látnivalóval, kitörően „olaszos”, színes, sziporkázó olasz hangulattal, mely a nyáresték minden percét vidámsággal, nevetéssel, nyüzsgéssel, finom pizza illattal és remek tengeri falatokkal tölti meg.

A gyermekzajtól hangos utcák, a vidámparkok, sarki kis üzletek, a tengerparti bárok és szórakozóhelyek fényei, Jesolo lüktetése és áramlása együttesen adják meg ennek a városnak az igazi hangulatát.

Fagylaltos bódék mellett mosolygó gyerkőcök, színes nyugágyakról szálló harsány nevetés, s a sétálóutcák éjjeli lüktetéséhez közel, - Jesolo nyugalmas tengerparti része ad otthont, ennek a vidám hangulatú szuper családi kempingnek.

Jesolo Mare kemping  - Medencék - Lido di Jesolo

Az egzotikus, mediterrán parkban pihenő kényelmes mobilházak felszereltsége, a mindannyiunk számára fontos olasz családias hangulat itt tökéletes összhangban találkozik, a tenger, természet egységével.

Venus mobilház - Jesolo Mare Kemping

A kellemes kikapcsolódást biztosító helyszín több színtéren és változatos infrastruktúra mellett, kicsik és nagyok részére is kínál megannyi sportolási, és aktív turisztikai lehetőséget, hogy erről a helyről Jesolo-t mosolyogva a szívünkbe zárva térhetünk majd haza.

Lido di Jesolo

Lido di Jesolo valahol a szívünk apró csücske, gyermekkori nyaralásaink emléke. Az első olasz fagylalt íze, a kék, narancs, fehér napernyők elegáns sora, a tengerparton való végtelen rohangálás érzése, és a megannyi olasz árus hangos kiabálása a parton, a fenséges homokvárak a strandon, mind szép emlékek, melyek mind - mind hozzátartoznak a Jesolo érzéshez.

A város központjában lévő Piazza Mazzini Jesolo a szíve és színhelye, a tökéletes olasz estének. A hangulatos hangzavarnak, a teret betöltő friss paradicsomos pizza illatának, a rollerező gyerekek hadának, az éjszakában villódzó üzletek fényének, s teret adva a fiataloknak, kik a szökőkút frissítő vízcseppjeivel együtt élvezik a közös fotókat.

Piazza Mazzini - Lido di Jesolo

A Velence Óriáskerék (Wheel of Venice) a város központjában leginkább az esti, naplemente órákban nyújt szépséges látványt. Jesolo városának fényeiben fürdőzhetünk egy kicsit, napközben pedig a tenger végtelen horizontját láthatjuk erről a hatalmas óriáskerékről.

A Lido di Jesolo üdülőövezet Top 10es látnivalóinak egyik listát vezető desztinációja - Aqualandia, mely a vízi élményeket kedvelő családok részére nyújt fantasztikus – akár egésznapos élményt. A hatalmas csúszdavilág, az élménymedencék sokasága mellett, kellemes pálmafákkal övezett pihenő szigetek és sok-sok olasz finomság is várja az idelátogatókat. Kicsiknek és nagyoknak egyaránt egy igazi vízi paradicsom nyitja ki kapuit, ezen a helyen.

A családi szórakozás másik kellemes úticélja lehet, a „New Jesolandia” vidámpark, amely egy tipikus és hangulatos „retro” vidámpark épületi elemeit ötvözi, ahol a legújabb mesefigurák kelnek életre. A 20.000 m2-en elterülő családi élménypark, minden korosztálynak felejthetetlen élményt nyújt, a körhinta nosztalgikus világától, a lézerharcosok digitális családi játékáig.

New Jesolandia

A Sea Life Jesolo – a mediterrán vízi világot bemutató fantasztikus szépségű tengeri akváriumai, mind látványra, mind pedig edukációs jelleggel is remek programokat kínálnak. A tenger élővilágával való életszerű megismerkedés, a színes élővilág bemutatása, a tenger értékeiért folytatott környezetvédelmi akciók prezentálása, mind értékes élménnyel gazdagíthatja a nyári nyaralást. A programok keretei között megismerhetjük nemcsak az Adria, de a mély tengerek élővilágát is, 2017-től pedig már a korallzátonyok színes csodái is az akvárium világ része.

Sea Life Jesolo

Az Il Faro di Piave Vecchia – Lido di Jesolo ikonikus darabja. A világítótorny számos képeslapon, nyaralási fotón feltűnik, olyan igazán Jesolo hangulatot teremtve ezzel. Nem telhet el úgy nyár, hogy nincs fényképünk ezzel a helyszínnel, ha itt nyaralunk. A világítótorony elegáns sziluettje, 48 méter magasan szeli az eget, és épülete 1846 óta figyeli a Jesolo-i partszakaszt. A világítótorony melletti partszakasz számos rendezvénynek és koncertnek is ad helyszínt a nyári időszakban.

Il Faro di Pieva Vecchia - Lido di Jesolo

 

Program ajánlat

A kempingtől 10 km -re az egyedülálló AQUALANDIA vidámpark

 

 


Creative Content & Copyright: #egykisitalia - Kinga Semperger Sommariva - www.olaszkempinglap.hu- plava adria s.r.o.

 

Galéria