Kedvenc kempingjeink

Nyári Élmények a Garda-tónál

2019. 07. 28.
Itt kicsit minden más Kemping Bella Italia ... egy titkos olasz vízi oázis, Európa egyik legszebb tavának öblében.
camping-bella-italia

TIPP :  SUP - deszka (állj fel és evezz) - a menő trendi sport az üdülő bejárata előtt!

Pontosan a Garda-tó déli öblénél elhelyezkedő hatalmas hétvégi pihenőhely (30 hektár). A Bella Italia mindenki számára tartogat valami meglepetést. Számtalan éttermének és bárjának, üzleteinek, számtalan játék-és sportolási lehetőségének, és az összes elképzelhető szolgáltatásának köszönhetően, a Bella Italia önmagában egy nyaralóvilág. Nem is beszélve a lenyűgöző fürdő területről, amely gyerekmedencéket, és egyéb speciális sportolásra kialakított medencéket is magába foglal.

Saját partrészéhez közel elhelyezkedő Le Terrazze étteremből lenyűgöző kilátás nyílik a Garda-tóra és a környékbeli hegyekre.

Garda-tó Olaszország

Képzeljük csak el, mikor a finom nyári reggelen a pára játékos kis felhői osonnak át a Garda Tó elegáns kéksége felett, mialatt éppen a panoráma terasz kellemes atmoszférjában kávézunk egy nyári reggelen.

Ez az élmény nem kell hogy álom maradjon, a Garda Tó körüli élmények és természet olaszos vad szépsége egyszerre lehet a nyári programok élménye. A Bella Italia kemping mesés kis oázisa egy elegáns parkokkal övezett, kellemes pihenőhely, ahonnan önfeledten lógathajuk lábunkat Európa egyik legszebb tavának friss, tiszta vízébe.

A kempint területén kialakított vízi világ önfeledt szórakozásra hívja a család minden tagját, hiszen egésznapos aktivitást, kalandokat rejt minden korosztály számára. Emellett elegáns éttermek, bárok, büfék világa vár minket olasz finomságokkal, hogy a nyár percei még édesebbek legyenek.

Mindeközben a tavat körül ölelő fantasztikus hegyek védelmező sziklái tekintenek le ránk és tudatják, remek helyen vagyunk, s hurrá végre nyaralunk.

A közvetlenül a Garda-tó déli öblében, a nagy üdülőhely Bella Italia mindenki számára tartogat valamit.

A számos étterem és bár, üzletek, különböző sport és játékok, és minden szolgáltatás elképzelhető, Bella Italia egy nyaralás világ önmagában, nem is beszélve a lenyűgöző fürdő területet, így a gyerekek és a verseny medencék.

A Bella Italia kempingben mindössze 1 km-re az ősi város Peschiera del Garda, ami szintén keresztül érhető el, tóparti sétány. Bor szerelmesei felfedezhetik a szőlőtermő terület Bardolino vagy Laguna és a gyermekes családok szeretik a szórakoztató parkok Gardaland (kb. 5 km) és Canevaworld (kb. 10 km).

Kirándulások a környéken, a romantikus völgyben folyó Mincio hogy Valeggio (kb. 15 km), például, vagy az egyik a sok kiváló helyi éttermek, biztosítja, hogy mindig elfoglalt.

Cím: Via Bell'Italia, 2, 37019 Peschiera del Garda VR, Olaszország

 

 

A kempingtől kb 7 km-re találhat a híres Gardaland vidámpark.

 

 

 

 

Creative Content & Copyright: #egykisitalia ,foto Marek Kulpa, olaszkempinglap.hu , plava adria s.r.o.