Kedvenc kempingjeink

Kemping San Francesco - Hurrá Nyaralunk!

2019. 09. 14.
Exkluzív életérzés egy 5 csillagos kempingben, Caorle mesés homokfövenyein.
San francesco kemping a  vízicsúszdák szerelmeseinek

TIPP:  A hétvégi piacon jókat lehet alkudozni!

A kempingek nagyágyúja. 35 hektáros, 5*-os nem mindennapi kemping, fűthető medencéinek köszönhetően az elő és utószezonban is tökéletes élményt nyújt.

medencék napágyakkal és napernyőkkel

A víz szerelmesei számára a Porto Santa Margherita és Eyaclea Mare közötti csendes térségben található San Francesco üdülőfalu igazi paradicsom.

A csodálatos homokos,tagolt strandrész mellett, kilenc úszómedence, és a közeli aquapark (Aquatico Garden) gondoskodik a felhőtlen vizes szórakozásról és felfrissülésről. Úszás és sportolás után pedig különösen jól esik a három étterem egyikében elköltött finom vacsora, vagy éppen szabadtéri barbecue.

S hogy milyen is egy igazi olaszosan vidám, családi vízi paradicsom a természet lágy ölén? Mindez Caorle selymesen simogató homofövenyei között?

8 medence - itt biztos nem fogunk unatkozni...

Egy hely, ahol igazán önfeledten szaladgálhatunk a végtelen homokparton, belefeledkezhetünk a finom illatokba, a családdal együtt grillezhetünk a mediterrán zöldek halkan susogó árnyékában, miközben az akár még fűthető medencék világának sokszínű türkiz hullámai vidám és pihentető perceket tartogatnak minden itt nyaraló részére.

Ez a hely a titkos tengerparti felfedezések mellett, éttermein keresztül az olasz ízek világába is varászlatos betekintést kínál. Egy programokkal teli, tengerparti nap, vagy medence party után, a kiváló olasz séfek kedves mosolyával tűzdelve sok finomságot kóstolhatunk.

szép, kiépített homokos partszakasz

A tengerparti naplemente különleges fényeiben sétálva, San Francesco, mint a természet védőszentje egy igazán mesés világba kalauzol Bennünket itt, ezen a  vadregényes, kedves helyen. 

Cím: Viale Selva Rosata, 1, 30021 Duna Verde VE, Olaszország

A kemping weboldala :https://www.villaggiosanfrancesco.com/en/

Program ajánló: Aquafollie - Caorle - Olaszország  - Családi vizipark

 

Aquafollie parkról Blog ITT

 

Galéria